perjantai 16. syyskuuta 2016

мы за динамо!

Tällä viikolla luentoja oli neljänä päivänä, yhteensä 17 tuntia. Työmäärä tulee kuitenkin kasvamaan vielä seuraavina viikkona, sillä viimeinen kurssi alkaa syyskuun vikalla viikolla.

Luennoilla istumisen lisäksi olemme jatkaneet Moskovan valloitusta:

1) Maanantaina menimme Varpusvuorille kävelylle ja katsomaan näköalatasannetta.


2) Tiistaina tutustuimme Suuren isänmaallisen sodan museoon.

3) Torstaina suuntasimme Tsaritsynon puistoon, ja kiersimme alueen museot. (Venäläisellä opiskelijakortilla pääsee kaikkialle alehinnalla / välillä jopa ilmaiseksi.)


4) Torstai-ilta huipentui KHL-lätkämatsiin Dynamo -Sochi! Kannatimme luonnollisesti Moskovan Dynamoa, mutta hävisimme 2-1. Tunnelma oli kuitenkin hyvä ja liput alle 5e.


Keskiviikkona kävimme myös anomassa julkisen liikenteen alekorttia virastotalosta. Enää viisuminpidennys puuttuu - muuten kaikki paperityöt hoidettu! Yliopiston vaihtopalvelu on ollut todella avulias ja kaikki viralliset asiat on vaihtareille tehty todella helpoksi. Lisäksi meille tuodaan asuntoloihin puhdasta vettä, ilmainen netti on valmiiksi järjestettynä (myös kaikissa yliopiston rakennuksissa) ja buddyjen puoleen voi kääntyä kaikissa ongelmissa. 

Viikonlopun suunnitelmissa ovat wine tasting -ilta ja päiväretki Sergiev Posadiin. Näistä tarkemmin seuraavassa kirjoituksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti